Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Party animal!!


Θέλεις να κάνεις ένα πάρτι που θα΄ναι τελείως διαφορετικό από όλα τα άλλα? Δεν έχεις αρκετά χρήματα και θες να κάνεις ένα πάρτι? Ή απλά θες να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο? Αυτό το άρθρο είναι για σένα!! Θα σας αναλύσω όλες τις κατηγορίες ευφάνταστων πάρτι που έχω δοκιμάσει μαζί με τους φίλους μου γιατί το ξέρω ότι όλοι γουστάρουμε πολύ να παρτάρουμε! Ας το κάνουμε λοιπόν με στυλ!

B.O.B party (ή B.Y.O.B)
Τα αρχικά του το λένε όλα!!  Bring your Own Booze!! Είσαι φοιτητής και πολύ απλά δεν έχεις μία για ποτά (αναγκαίο χαρακτηριστικό ενός πάρτι)?? Δεν χάθηκε ο κόσμος!! Λες στους φίλους να φέρει ο καθένας το δικό του ποτό (αντί για δώρο ίσως) και λύθηκε το θέμα! Ειδικά αν είσαι φοιτητής από επαρχία και έχεις ένα άδειο σπίτι, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι ένα τέτοιο πάρτι!! Και επειδή εδώ όλοι την πατάνε σας έχω μια συμβουλή! Όλοι οι καλεσμένοι σας (ή σχεδόν όλοι) θα φέρουν ποτά όμως κανείς δεν θα φέρει ένα χυμό ή μια coca-cola. Αν λοιπόν δεν θέλετε να τα πιείτε τα ποτά σκέτα ή να το ρίξετε στα σφηνάκια (εγγυημένο hangover δείτε συμβουλές σε προηγούμενο άρθρο) φροντίστε να πείτε σε ένα δυο φίλους σας αντί για ποτό να φέρουν κανένα χυμό! Παρ' όλα αυτά για ένα να είστε σίγουροι, ένα B.O.B party που θέλει να σέβεται τον εαυτό του σίγουρα θα βγάλει ένα-δύο φίλους σας γκολ από το ποτό!

 Θεματικό party
Ένα θεματικό πάρτι μένει πάντα αξέχαστο και είναι και πολύ γαμάτο!! Εδώ έχουμε και υποκατηγορίες!

- Θέμα στα ρούχα
α)Εποχής: από Παρίσι του Μεσαίωνα έως '60s, '80s.
β)White party (όλοι φοράνε άσπρα)Μπορείς να αλλάξεις και τις κανονικές λάμπες σε black light (τις πουλάνε στα Jumbo) και έτσι φα φωσφορίζουν όλοι!!!
γ)Μουσική Rock, R'n'B κλπ
 και πολλά άλλα που μπορείτε να σκεφτείτε!!!

- Θέμα Μουσικής
α)Hippies
β)Rock
γ)Pop
δ)Dubstep/Psychedelic Trance
και άπειρα ακόμα είδη μουσικής που φυσικά μπορούν να έχουν και ανάλογο ντύσιμο!

-Θέμα Ταινίες
Πολυαγαπημένο θέμα αλλά και θέαμα!! Θα ρίξεις άπειρο γέλιο και μοιάζει λίγο με μασκέ πάρτι. Διάλεξε λοιπόν μια ταινία ή ένα σύνολο ταινιών και βάλε τους φίλους σου να ντυθούν αναλόγως! Πετυχημένα: Πειρατές της Καραϊβικής, Χάρυ Πότερ, Fantastic Four, Star Wars, Άρχοντας των Δαχτυλιδιών, Planet Terror, κλπ!!! 

Οικονομικό party 
Όχι δεν αφορά μόνο οικονομολόγους και ούτε πρέπει να ντυθείς golden boy ή Αλογοσκούφης! Απλά επειδή έχουμε και οικονομική κρίση και κανένας μας δεν έχει ούτε τσακιστό ευρώ για πάρτι, έχουν γίνει πολύ της μόδας τα Οικονομικά πάρτι! Τι σημαίνει αυτό? Μπύρες από το Lidl, κρασιά από σούπερ μάρκετ της γειτονιάς, μαλαματίνες, ουζάκι και λοιπά! Ωραία ιδέα είναι και σπιτικό οινόμελο! Έχω και συνταγή για όποιον ενδιαφέρεται!

Open party
Όλοι το έχουμε ακούσει, πόσοι όμως έχουμε πάει σε ένα τέτοιο πάρτι? Καιρός να κάνουμε ένα δικό μας! Στα Open Party μπορεί να δεις οποιοδήποτε και φυσικά θα έρθει άπειρος κόσμος (μπάστε σκύλοι αλέστε θα γίνει). Συμβουλή, όχι ακριβά αντικείμενα (για κατανοητούς λόγους) και φυσικά να είστε έτοιμοι γιατί μετά το σπίτι θα θέλει τρικούβερτο καθάρισμα!

BBQ party
Αν είσαι από τους τυχερούς που έχουν σπίτι με κηπάκι ή ωραία ταράτσα, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να κάνεις ένα Bbq πάρτι! Άναψε λοιπόν το γκριλ ή την ψησταριά και φτιάξε burgers, συνόδεψε τα με κρύα υπέροχη μπύρα!

Υπαίθρια  party
Το πιο γνωστό και ίσως αυτό που έχει κλέψει την παράσταση είναι το beach party. Όμως ένα υπαίθριο πάρτι μπορεί να γίνει κυριολεκτικά παντού!! Πλατείες, πάρκα, γήπεδα, ακόμα και σε παιδική χαρά. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα λαπτοπ για μουσική (ή καμιά κιθάρα!!! ), μπύρες και λοιπά από κανένα περίπτερο. Αράζεται λοιπόν με τους φίλους σου κάπου και όλα κομπλέ.

Ευκαιριακά party
Αυτά μου τα έμαθε μια φίλη μου (J. για εσένα μιλάω). Είναι αυτά τα οποία γίνονται για όποιο "χαζό λόγο" μπορείς να σκεφτείς και με την πρώτη ευκαιρία λες "Τέλεια, πρέπει να το γιορτάσουμε, θα κάνουμε πάρτι"!! Οι λόγοι είναι πολλοί και κάποιοι ενδεικτικοί: "Πέρασα το μάθημα", "η ΔΕΗ ξέχασε να μου στείλει το λογαριασμό", "Με παράτησε η γκόμενα (επιτέλους)!", "Βρήκα γκόμενα, επιτέλους", κλπ, κλπ, κλπ!!!
                       
                                                                                                                            -D.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου