10) Μέσω κινητού!! 
Ούτε προφορικά, ούτε με μήνυμα. Το ξέρω ότι έτσι θα γλιτώσετε κλάματα, βρίσιμο και τασάκια στο κεφάλι από το Μαράκι αλλά δεν είναι και πολύ ωραίος τρόπος, βρε αδερφέ!! Πήγαινε σαν άντρας και αντιμετώπισε την!! 
Υ.Γ.1 : Για τις γυναίκες ούτε σχόλιο, εσείς σίγουρα θα του το πείτε από κοντά γιατί θέλετε να δείτε την αντίδραση του (αν το πάρει ψύχραιμα θα του φέρετε κάτι στο κεφάλι, αν πάλι δεν το αντέξει πολύ θα το χαρείτε)
Υ.Γ.2 : Μην ακούσω τίποτα για μηνύματα στο facebook και λοιπά!!!! Δεν χωρίζουμε κανένα έτσι γιατί θα μας κάνει σίγουρα ξεφτίλα παγκοσμίως και θα έχει και δίκιο!

9) Μέσω τρίτου!!
Μεταξύ μας τώρα ούτε εσείς θα θέλατε να σας χωρίσει μέσω του κολλητού του/της. Είναι λίγο ξεφτίλα. Γενικά αποφύγετε τρίτους γιατί μπορεί να τους πάρει και η μπάλα και δεν τους βλέπω καλά. Σε καμία περίπτωση μην βάλετε τη μαμά σας να ανακοινώσει στον/στην φίλο/φίλη σας ότι δεν πάει άλλο. Θα βρεθείτε, στην καλύτερη περίπτωση αρραβωνιασμένος/ή!! Ναι, ναι έχει συμβεί! Γιατί βλέπεις η μανούλες είναι ψυχοπονιάρες...

8) Στην περίοδο εξεταστικής- Πανελληνίων!
Οκ δεν είμαστε όλοι τζιμάνια! Αλλά (τους λίγους από) αυτούς που δίνουν 2-3 μαθηματάκια στην εξεταστική ας μην τους κάνουμε λιγότερους! Αφήστε τα παιδιά να δώσουν και τους το λέτε μετά! Για το θέμα Πανελλήνιες ούτε λόγος. Όποιος χωρίζει  εκείνη την περίοδο είναι ένα σκουλήκι!! 

7) Σε γιορτή.
Με αυτό δεν εννοώ γενικά σε γιορτές, γιατί θα μου πεις κάθε μέρα όλο και κάποιος γιορτάζει!! Όχι όχι. Εννοώ την γιορτή και τα γενέθλια του/της. Α και την Πρωτοχρονιά φυσικά!  Χώρισε τον/την την επόμενη. Βρες τέλος πάντων το κουράγιο και κάτσε μια μέρα παραπάνω να τραγουδήσετε μαζί το "Happy birthday to you" ή το "γέρε χρόνε φύγε τώρα.." και την κάνεις την επόμενη μωρέ!!!
(Αν δε αυτός ο τρόπος συνδυαστεί και με τηλεφωνικό χωρισμό...δέσαμε!!)

6)Ενώ οδηγεί.
Εάν είσαι τρελός- σχιζοφρενής- με αυτοκτονικές τάσεις, αυτός είναι ο τρόπος που έψαχνες. Κατά τα άλλα σε καμία περίπτωση δεν ανοίγουμε συζήτηση χωρισμού ενώ είμαστε στην Παραλιακή και τρέχουμε με 100 και βάλε! Ειδικά αν ο λόγος χωρισμού είναι τρίτο πρόσωπο!!! Στην καλύτερη περίπτωση θα σας κατεβάσει από το αμάξι στην χειρότερη θα σας ψάχνουμε στα θυμαράκια...!

5)Μέσα σε μεταφορικά μέσα!
Λυπηθείτε μας!! Πόσες κλάψες ακόμα να ακούσουμε μέσα σε ένα μετρό (Λες και δεν μας έφτανα οι πολιτικο-κοινωνικέςσυζητήσεις). Δεν φτάνει που θα σας ακούσουν όλοι θα εισπράξετε και βλέμματα μίσους από όλους τους πληγωμένους του λεωφορείου. Στα μέσα μεταφοράς θα συμπεριλάβω βεβαίως βεβαίως τρένα, ΚΤΕΛ, πλοία αεροπλάνα. Διότι οκ, να την ακούςτην χωρισμένη να κλαίει για τα επόμενα 10 λεπτά, αλλά να την ακούς και για τις υπόλοιπες 5 ώρες ταξιδιού.. πάει πολύ!!

4)Με χιλιοφορεμένες ατάκες
Δεν φταις εσύ, εγώ φταίω. 
Θέλω να μείνουμε φίλοι.
Δε θέλω να σε στεναχωρώ άλλο.
Σου αξίζει κάτι καλύτερο
Πόσο πιο μπανάλ! Αποφύγετε τις με κάθε τρόπο. Δεν είναι πειστικές. Είναι εκνευριστικές και τις περισσότερες φορές ακούγονται γελοίες!!

3)Την ώρα του Sex
Δηλαδή είστε καθόλου σοβαροί?? Εκείνη την ώρα βρήκατε να το κάνετε θέμα?? Είναι ίσως από τις τραγικότερες επιλογές. Την εξέλιξη της βραδιάς ούτε θέλω να την ξέρω.

2)Lost
Το να εξαφανιστήτε μια μέρα από  προσώπου γης, να κλείσετε κινητά, να αλλάξετε σπίτι κλπ είναι μια λύση...αν ο/η σύντροφοςσας είναι ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το  πριόνι. Υπό άλλες συνθήκες δεν σας το προτείνω. Διότι καταρχάς, δεν θα πετύχει. Μια βδομάδα του/της δίνω και θα σας ξετρυπώσει. Αλλά ακόμα και αν πραγματικά καλύψετε κάθε ίχνος σας, επειδή ο κόσμος είναι ένα μεγάλο κρεβάτι, κάποια στιγμή τσουυυυπ... θα σκάσει μπροστά σας και τότε δεν σας σώζει κανείς!! Θα το φάτε σίγουρα το Baileys στο κεφάλι!! 


1) Αναφορά του/της πρώην ή του/της επόμενης/ου
Οκ θέλετε να χωρίστε. Πρέπει να του πείτε του άλλου εμμέσως πλην σαφώς ότι τον έχετε κάνει και κερατά?? Σίγουρο χαστούκι μυρίζομαι. Το ότι θα σας κάνει ξεφτύλα είναι το επόμενο βήμα!! 




Εικόνα: google.com