Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΓΚΑΡΝΤΑΡΟΜΠΑΣ




Το καλοκαίρι έφτασε! Είμαστε έτοιμες όμως να το υποδεχτούμε? Το πιθανότερο είναι ναι, μιας και το καλοκαιράκι δεν είναι απαιτητικό από άποψη γκαρνταρόμπας! Με λίγα απλά κλασικά κομμάτια η καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα μπορεί να είναι πλήρης! Τι αποτελεί λοιπόν βασικό κομμάτι του καλοκαιριού που δεν φεύγει ποτέ από την μόδα?
Το τζιν σορτσάκι
Κλασικά μίνι τζιν σορτσάκια με σκισίματα η χωρίς  όλες έχουμε! Ότι πιο sexy και άνετο για το καλοκαίρι… φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ!
Το μακρύ φόρεμα
Υπέροχα μακριά αέρινα φορέματα! Μας προσδίδουν καλοκαιρινή διάθεση και μας κάνουν να δείχνουμε περιποιημένες! Είναι άνετα και ταυτόχρονα εκπέμπουν μια πολυτέλεια!
Το φανελάκι
Τι πιο sexy από ένα εφαρμοστό φανελάκι? Άνετο και απλό, αποτελεί κλασικό κομμάτι της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας! Μπορεί να φορεθεί οπουδήποτε και να συνδυαστεί εύκολα με όλα τα ρούχα!    
Τα σανδάλια
Το καλοκαίρι το χω συνδέσει με τα σανδάλια στο μυαλό μου! Φοριούνται στην παραλία, στον καφέ, στην βόλτα, μέχρι και το βράδυ σε χαλαρό κλαμπάκι στο νησί! Δεν νομίζω να μην έχει κάποιος ένα ζευγάρι!
Οι πλατφόρμες
Μπορεί να μην είναι ότι πιο άνετο έχετε βάλει αλλά σε σχέση με  τις δωδεκάποντες γόβες του χειμώνα σίγουρα είναι πιο βολικές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου