Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2012



Η φετινή χρονιά μπορεί να είναι και η πιο πολυσυζητημένη σχετικά με τα θέματα των πανελλαδικών. Ο καθένας προσπάθησε να κάνει  μια πρόβλεψη για τα θέματα που θα κλιθούν να αντιμετωπίσουν από αύριο οι μαθητές της Γ λυκείου. Τα περσινά θέματα προκάλεσαν μεγάλο σοκ κα αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να οργιάσουν τα σενάρια για τα φετινά θέματα. Αρχικά οι περισσότερα θεωρούσαν ότι τα φετινά θα ναι ακόμα πιο δύσκολα μιας και είναι από τις τελευταίες χρονιές που θα εφαρμοστεί το συγκεκριμένο σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Τις τελευταίες μέρες αυτό άρχισε να αναθεωρείται μιας και τελικά οι εκλογές θα επαναληφθούν μετά τις εξετάσεις... Όλα αυτά λίγη σημασία έχουν μιας και λίγες ώρες έχουν μείνει από την στιγμή που τα παιδιά θα εξεταστούν στην Έκθεση. Μιας και μείς έχουμε περάσει από αυτήν την διαδικασία θεωρούμε χρέος μας να δώσουμε κάποιες συμβουλές της τελευταίας στιγμής.


Θυμίσου:

·         Άμα σκεφτείς λογικά θα καταλάβεις και εσύ ότι στις δυο μέρες που έχεις να διαβάσεις ένα μάθημα είναι αδύνατον να γίνεις expert… αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να εστιάσεις σε λεπτομέρειες έτσι ώστε να τελειοποιήσεις αυτά που ήδη γνωρίζεις και να  προετοιμαστείς ψυχολογικά έτσι ώστε να μπορέσεις να αποδόσεις το 100% των δυνατοτήτων σου!

·         Μην ακούς τους γονείς σου! Πραγματικά αυτήν την ώρα είναι οι χειρότεροι σύμβουλοι μιας  και το πιθανότερο είναι να χουν περισσότερο άγχος από σένα το οποίο είναι πολύ εύκολο να σου μεταδώσουν.

·         Μην φας πριν δώσεις ότι βλακεία θεωρεί η μανούλα ικανή να σε κάνει να αποδώσεις καλύτερα! Σοκολατίτσες, καραμελίτσες, αβγουλάκι, και ότι άλλο της περάσει από το μυαλό το πιθανότερο είναι να σε κάνουν να σκέφτεσαι πιο πολύ την κοιλιά σου εκείνη την ώρα παρά τα θέματα.

·         Μην κάνεις σκονάκια! Θα σου δημιουργήσουν τρελό άγχος, θα χεις το νου σου πως θα το βγάλεις χωρίς να σαι δουν, θα ρισκάρεις να σε μηδενίσουν και στο τέλος δεν θα γράψεις ούτε αυτά που ξέρεις! Δεν νομίζω να αξίζει.

·         Σκέψου ότι σε δύο βδομάδες θα χουν τελειώσει τα ΠΑΝΤΑ!!! Σχολείο τέλος!

Πίστεψε με, θα κάνεις πολύ καιρό να ξανά ανοίξεις βιβλίο!


ΜΗΝ ξεχνάς:

·         ότι έρχονται οι καλύτερες διακοπές τις ζωής σου!!!!!
·         Βρίσκεσαι ένα βήμα  πριν γίνεις φοιτητής
·         Από δω και πέρα είσαι ελεύθερος να ζήσεις όπως θέλεις και να κάνεις όσες τρέλες θέλεις!!!!
·         Δώσε λοιπόν τον καλύτερο σου εαυτό γιατί αξίζει τον κόπο!!!!!


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!! 





εικόνα:  http://www.google.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου