Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ




Στην εποχή μας, όπου οι νέοι έχουν ελάχιστο ελεύθερο χρόνο και οι απαιτήσεις τους από το άλλο φύλλο είναι πολύ υψηλές δυσκολεύονται στο να δημιουργήσουν ερωτικές σχέσεις. Απαιτείται χρόνος, αμοιβαίες παραχωρήσεις και δοτικότητα για να δημιουργηθεί μια σχέση. Πόσοι τα διαθέτουν σήμερα?  Τι γίνεται όμως με το sex, το οποίο αποτελεί βασική τους ανάγκη? Παρατηρούνται ιδιόμορφες σχέσεις με σκοπό τη ικανοποίηση της συγκεκριμένης ανάγκης. Πώς κάνουν, λοιπόν, sex οι νέοι στην εποχή μας?
One night stand
Τα clubs είναι γεμάτα παρόλο την οικονομική κρίση! Ντύνεσαι, στολίζεσαι βγαίνεις και όλο και κάποιον θα βρεις, σε κάποια θα την πέσεις και θα περάσεις καλά το βράδυ! Σε αυτήν την κατηγορία θα εντάξω και όλους αυτούς που γνωρίζονται κάπως έτσι και απλά βγαίνουν και 3, 4 ραντεβού ακόμα για τον ίδιο λόγο! Προσοχή μόνο γιατί το AIDS  βρίσκετε σε έξαρση!
Sex με φίλους
Είναι πάρα πολύ στην μόδα τελευταία. Είναι πολύ εύκολο να προκύψει την στιγμή μάλιστα που οι αναστολές είναι περιορισμένες. Δύο άτομα που γνωρίζονται ήδη και ξέρουν πολύ καλά ότι ο ένας δεν πρόκειται να παρεξηγήσει τον άλλον γιατί να μην δοκιμάσουν κάτι τέτοιο? Γιατί το πιθανότερο είναι στη συνέχεια τα αισθήματα να σταματήσουν να είναι φιλικά… να δημιουργηθεί σύγχυση στην παρέα…. και ο ένας από τους δύο να πληγωθεί όταν ο άλλος αποφασίσει να δημιουργήσει μια σχέση.
Sex με πρώην
Ακόμα μια κλασική κατηγορία. Δεν ταιριάξατε… χωρίσατε … αλλά… είναι η εύκολη λύση! Ξέρεις τι του αρέσει, ξέρει τι σου αρέσει γιατί να πρέπει να πας με κάποιον άσχετο κι να τα μάθετε όλα από την αρχή? Γιατί καμία φορά αυτό είναι πιο ενδιαφέρον! Για σκέψου το!
Sex από απόσταση
Αυτό ειδικά μην το πεις σε μεγαλύτερο άνθρωπο γιατί δεν πρόκειται να το καταλάβει. Μιας και η τεχνολογία έχει εξελιχθεί οι νέοι είπαν να το εκμεταλλευτούν. Έτσι ακούς από διάφορους φίλους για sex μέσω skype, μέσω fb , κτλ… το καλό με αυτήν την ιστορία είναι ότι δεν πρόκειται να κολλήσεις τίποτα, το κακό είναι ότι είναι ένα απλό υποκατάστατο!

Εικόνα:www.google.gr

1 σχόλιο:

  1. κωλο που χεζει δεν γαμω
    ουτε μουνι που κατουρει
    παρα την παιζω με το χερι και την εχω καθαρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή