Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ?



Κουραστικά όλους αυτούς που προσπαθούν μανιωδώς να βρουν κάποιον φωνάζοντας από μακριά πόσο πέφτουλες ή απελπιστικά διαθέσιμες είναι, καταλήγοντας στα γνωστά ‘’ όλοι οι άντρες είναι μαλάκες ‘’ , ‘’όλες  οι γυναίκες είναι πουτάνες ’’. Ε τότε είσαι τυχερός που είσαι μόνος σου! Σταμάτα να γκρινιάζεις και απόλαυσε το!  Αν θες την γνώμη μου πάντως κάτι κάνεις λάθος .Αν, λοιπόν, αποφάσισες να σοβαρευτείς και να αναθεωρήσεις τους τρόπους προσέγγισης σου  δεν έχεις παρά να κοιταχτείς στον καθρέφτη και ρίχνοντας μια αντικειμενική μάτια να αναρωτηθείς τι φταίει. Στην συνέχεια γράψτα σε ένα χαρτί μπας και τα συνειδητοποιήσεις και μετά ξανακοιτάξου στον καθρέφτη και υποσχέσου πως θα τα διορθώσεις. Ή απλά διάβασε παρακάτω την λίστα με τα χαρακτηριστικά του  τύπου ‘’θέλω σχέση’’ .

·         Φαίνεται από χιλιόμετρο ότι θέλεις κάποιον που δεν θα περάσετε απλά το βράδυ μαζί  αλλά θα σε αγαπήσει. Σταμάτα να πιέζεις τα πράγματα! Αυτό δεν γίνεται από την μια μέρα στην άλλη. Άσε τον άνθρωπο ελεύθερο! Τι θα καταφέρεις δηλαδή άμα βιάζεσαι?

·         Σταμάτα επιτέλους να τον παίρνεις 800 τηλέφωνα την μέρα και να του στέλνεις και άλλα τόσα μηνύματα. Για να μην σχολιάσω τις σκηνές που υποψιάζομαι ότι κάνεις αν δεν απαντήσει σε κάποιο από αυτά! Έλεος! Ok, προφανώς κατάλαβε ότι γουστάρεις! Ότι έγινες κουραστικός /η το κατάλαβες?


·         Δεν ξέρω αν το χεις καταλάβει αλλά μηνύματα τύπου ‘’είσαι η ζωή μου’’ δεν έχουν κανένα νόημα!  Άμα έχεις στείλει κάτι αντίστοιχο μπράβο! Έδειξες πόσο διαθέσιμος/η είσαι και πόσο βαρετή είναι η ζωή σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δείξεις πως η ζωή σου είναι γεμάτη ενδιαφέροντα έτσι ώστε να νιώθει τιμή που αφιέρωσες λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σου σε αυτόν/η. Με αυτόν τον τρόπο θα δείξεις πιο δραστήριος/η και θα θελήσει να σε γνωρίσει καλύτερα!

·         Όταν κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη τι λες? Θα τα φτιαχνες μαζί σου αν άνηκες στο αντίθετο φύλο? Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι χρειάζεται αυτοπεποίθηση. Γιατί να σε ερωτευτεί κάποιος και να θέλει να τα φτιάξει μαζί σου όταν εσύ δεν εκτιμάς τον εαυτό σου.

Άντε καλή επιτυχία! Αν και την θεωρώ δεδομένη μιας και καλοκαιριάζει σιγά σιγά και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα μείνεις μέσα. Α, και ήρεμα ε! Ότι είπαμε. Μην κάνεις πρώτα ερωτική εξομολόγηση και ρωτήσεις  όνομα μετά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου