Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Festival Μάταλα 2012



Στα Μάταλα πρόκειται να χτυπήσει δυνατά η χίπικη καρδιά της Κρήτης, αλλά και της υπόλοιπης Ευρώπης.
Το Φεστιβάλ Μάταλα (Matala Festival) 2012 έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 2 Ιουνίου έως την Δευτέρα 4 Ιουνίου στην τοποθεσία Μάταλα Δήμου Φαιστού. Το Φεστιβάλ έχει αποτελέσει την έναρξη μιας νέας πολιτιστικής αλλά και επικοινωνιακής καμπάνιας για την ανάδειξη και διαχρονική προβολή του τόπου σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο.


Το Φεστιβάλ απευθύνεται με το δικό του μοναδικό τρόπο σε όλες τις ηλικιακές ομάδες.  Μας προσκαλεί σε ένα γοητευτικό ταξίδι, να μοιραστούμε μικροί και μεγάλοι τη μαγεία της μουσικής, της τέχνης και του πολιτισμού αλλά και να αναδείξουμε τα ιδανικά της νέας γενιάς. Υποστηρίζει ένα ταξίδι στο χρόνο στη μουσική, τις τέχνες και τη λογοτεχνία, που αφορά από τις δεκαετίες του 1960 και του 1970 μέχρι το σήμερα. Περισσότεροι από 200 καλλιτέχνες, μουσικοί και λόγιοι θα συμμετάσχουν σε ένα 3-ήμερο γιορτής γεμάτο χρώμα, πολιτισμό και καλλιτεχνική έκφραση.
Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ περισσότερες από 50 ώρες συνολικά θα είναι αφιερωμένες στη μουσική, ενώ από την τεράστια σκηνή που θα στηθεί στην παραλία των Ματάλων με θέα τις σπηλιές, θα παρελάσουν σχεδόν όλα τα είδη μουσικής. 

Μουσική ροκ, Light Rock, Raege, Mainstream, αλλά και κρητική μουσική, αποτελούν ένα μοναδικό συνονθύλευμα σ’ ένα τριήμερο για όλα τα γούστα. 
Ο lead singer από τα Ξύλινα Σπαθιά Παύλος Παυλίδης, ο show man και τραγουδοποιός Πάνος Μουζουράκης, ο ανατρεπτικός Μιχάλης Τζουγανάκης, η απολαυστική Δέσποινα Ολυμπίου και ο νικητής του Greek Idol Παναγιώτης Τσακαλάκος, αλλά και η μεγαλύτερη tribute band των Doors στην Ευρώπη, είναι ορισμένα μόνο από τα ονόματα που συμμετέχουν στο τριήμερο φεστιβάλ.

Εικόνα-Πηγή: Official Site of Matala

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου