ΔΑΠ
Η ζωή ενός κλασικού δαπίτη περνάει μεγάλες δόξες. Είναι στη Δαπ και πρέπει να κάνει και τα PR του! Συνήθως δεν έχει καμία σχέση με το μέσο φοιτητή, ειδικά οι κοπέλες που προμοτάρουν την παράταξη είναι δίμετρες θεές. Επειδή "το εισιτήριο για όλα είναι η ομορφιά¨ όπως λένε και σε σποτάκι τους θα τους βρεις σε πρωτοκλασάτα club, μπουζούκια,-πρώτο τραπέζι, στη Μύκονο και στην Αράχοβα αναλόγως εποχής! Αμάξια, ποτά και ζωή άρχοντα ζουν κοινώς! Όσο για τη σχολή ένας κλασικός δαπίτης δεν θα τρέχει από πίσω σου σαν άλλους παραταξιακούς, αλλά θα σε κάνει να τρέχεις εσύ από πίσω του! Ακόμα δεν θα σε πρήξουν και πολύ με τα πολιτικά αν δεν σε δουν πορωμένο, τους αρκεί να έρχεσαι σε όλα τα πάρτι και στο τέλος να ρίξεις και την ψήφο σου!
ΠΑΣΠ
Εδώ πάλι θα σε κυνηγήσουν μέχρι τελικής πτώσης! Θα σε πάρουν όσα περισσότερα τηλέφωνα μπορούν και γενικά η Πασπ για σένα θα γίνει χαλί να την πατήσεις! Ένας μέσος πασπιτης δεν έχει αποφασίσει αν του αρέσει να ακούει Παπακωνσταντίνου ή Καρρά, όπως δεν έχει αποφασίσει και αν είναι σοσιαλιστής ή δεξιός! Συχνά ένας πασπίτης θα σου πει ότι δεν ψηφίζει ΠΑΣΟΚ!! Έναν πασπίτη θα τον βρεις στα γραφειάκια της πασπ αλλά γενικά μην αγχώνεσαι γιατί αυτοί υπάρχουν παντού! Σκάνε μύτη πέντε- πέντε, κάνουν ανακοινώσεις και γενικά ψάχνουν φοιτητές να τους πρήξουν!  Αν δεν θέλεις να σταματήσει να σου μιλάει ένας πασπίτης, δεν πρέπει να σε δει ποτέ με κάποιον άλλον παραταξιακό. Αν αυτό γίνει (πολύ πιθανό μιας και πρέπει κάποια στιγμή να μιλήσεις στη Δαπίτισσα που λέγαμε) μετά για πάντα θα κάνει ότι δεν σε ξέρει, θα σε αγνοεί και ξέχνα και τις σημειώσεις. Σε περίπτωση που δεν τον ψηφίσεις... κάθε φορά που θα σε βλέπει θα σου ρίχνει και μια κατάρα!

ΚΝΕ
Οι σύντροφοι Κνίτες, νομίζω δεν θέλουν και ιδιαίτερη περιγραφή. Κλασικές φιγούρες Είναι εύκολο να ξεχωρίσεις έναν ΚνίτηΠρώτα από όλα κοίτα την κωλότσεπη του! Σίγουρα θα έχει έναν Ριζοσπάστη!! Ένας Κνίτης βγαίνει για μπύρες και κρασιά (με ρέγουλα πάντα) Για να σε καλέσει αρκεί να τον προκαλέσεις σε μια βαθιά ανάλυση του πόσο σάπιο σύστημα έχουμε και πως πρέπει να υπερασπιζόμαστε καθημερινά τα εργασιακά διακαιώματα και να μην ακούμε τις προβοκάτσιες. Πολλά ακόμα μπορείς να πεις για το προλεταριάτο και αν είναι κοπέλα να της πεις πως όταν μιλάει σου θυμίζει την Αλέκα!!! Η ζωή του Κνίτη είναι το κόμμα και ο λαός, η Αλέκα και ο κομουνιστικός αγώνας! Πάντα να διαφωνείς μαζί τους γιατί στην περίπτωση που συμφωνήσεις θα διαφωνήσουν και πάλι μαζί σου!! 

ΕΑΚ
Είναι το μποέμ παιδιά της σχολής! Είναι οι χίπηδες νέας εποχής! Πάντα με τα φαρδιά τους ρούχα και κάποιοι ίσως πιο hard core. Ένας Εακίτης πέρα από τα Εξάρχεια δεν ξέρω αν βγαίνει και πολύ! Ίσως αράξει σε καμιά πλατεία και καπνίσει και κανένα περίεργο τσιγάρο παραπάνω (εγώ δεν ξέρω τίποτα άλλοι μου παν τέτοιες κακίες!)

ΑΡΕΝ
Σαν να βλέπεις ΕΑΚίτη, αλλά σε πιο φλωριά. Πως να το κάνουμε, τα παιδιά αυτά είναι πιο chique! Τα παιδιά του Αλέξη, κατά κύριο λόγο,ξετρελαίνονται για καταλήψεις! Στην καθημερινότητα τους κάνουν ένα σχήμα , σα να λέμε συνέλευση όλης της παράταξης -δεν μας επιτρέπετε φυσικά να την αποκαλούμε έτσι μιας και είναι αυτόνομο...ριζοσπαστικό....κάτι-! Για να βρεις ένα Αρενίτη πας κατευθείαν Εξάρχεια άντε και κανένα Θησείο για αλλαγή! Η ζωή τους είναι οι πορείες και τώρα που το ΣΥΡΙΖΑ βγήκε δεύτερο κόμμα πήραν τα πάνω τους και είναι έτοιμοι να κυβερνήσουν!!