Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Κυλικείο you are a check machine!!

Tέσσερα νέα applications ειδικά για μεγάλες παρέες!

 Ναι λοιπόν, κάθε μέρα ανακαλύπτω ένα καινούργιο application και ανυπομονώ να το μοιραστώ με κάποιον που θα ενθουσιαστεί και αυτός μαζί μου! Εσείς είστε αυτοί! Περιμένω πολύ ενθουσιασμό! 
 Τέσσερα λοιπόν νέα και απόλυτα χρήσιμα applications ειδικά σχεδιασμένα για μεγάλες (και πιο μικρές) παρέες, που θα κάνουν τη ζωή μας πολύ πιο εύκολη.
 Application no1!!
ooVoo
 Μπορεί πολλοί να το ξέρετε ήδη, κάποιοι να το χρησιμοποιείτε κιόλας, όμως υπάρχουν και κάποιοι σαν και έμενα που πρώτη φορά συνειδητοποίησαν τι τέλειο που είναι να μιλάς ταυτόχρονα με όλους σου τους φίλους και να τους βλέπεις κιόλας, σε όποια περιοχή του κόσμου και αν είναι!!!! Δεν μιλάμε για έναν και δύο φίλους, γιατί αυτή τη δουλειά την έκανε και το Skype με μεγάλη επιτυχία, στο ooVoo μπορείς να μιλήσεις ταυτόχρονα με όλη την παρέα! Κανονικό συνέδριο μιλάμε! Όταν ξεπεράσετε και τη φάση που ο ένας μιλάει πάνω στον άλλον θα ρίξετε τρελό γέλιο! Έχει πολύ καλή ανάλυση και ήχο!! Να σημειωθεί ότι μπορείτε να τραβήξετε και φωτογραφίες incognito και να έχετε αναμνηστικό της συνομιλίας σας!!! Δοκιμάστε το σας λέω!!!
Ενδεικτικά, εγώ προχτές μίλαγα με άλλα 8 άτομα μέσω ooVoo!!
 Application no2!!
 Doodle
 Μια καινούργια εφαρμογή για γρήγορο προγραμματισμό! Λειτουργεί σαν ημερολόγιο οπού καταχωρείς το πρόγραμμα σου! Αν λοιπόν είσαι σε μια παρέα και τα έχετε κάνει μαντάρα για το πότε θα βγείτε, η λύση είναι απλή! Ανοίγεις το Doodle σου, δημιουργείς μια "δημοσκόπηση¨ σε ένα ημερολόγιο και το στέλνεις σε όλους τους φίλους σου! Εκείνοι συμπληρώνουν το όνομα τους και τις μέρες και ώρες που μπορούν να βρεθείτε και αφού συλλέξει όλες τις πληροφορίες το Doodle σου δείχνει ποία είναι η κοινή ώρα και μέρα που βολεύει να βρεθείτε!! (ή να κάνετε ένα ooVoo meeting!! ). Είναι πραγματικά πολύ μπροστά και θα κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολή!! 
 Δείτε στο link ένα δείγμα για το πως δουλεύει το Doodle!
http://www.doodle.com/BSP5ytt7fc88fzy4
 Application no3!!
 Incredibox
 Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας τραγούδι, επιλέγοντας μελωδία, ρυθμό και πολλά άλλα. Το κομμάτι σας εκτελείτε από μια μοναδική, funky beatbox ομάδα. Απλά επιλέξτε τους τραγουδιστές σας, ορίστε τα αποτελέσματα, και απολαύστε. Μπορείτε ακόμα να μοιραστείτε και το τραγούδι σας με τους φίλους σας!!! Το αποτέλεσμα είναι τέλειο, το δοκίμασα και δεν σταμάτησα να χορεύω!!
 http://www.incredibox.fr/en/#/application
 Application no4!!
 Dropbox
 Το Dropbox σου επιτρέπει να έχεις πάντα μαζί σου τις φωτογραφίες σου, τα αρχεία σου και βίντεο και να τα μοιράζεσαι εύκολα και γρήγορα! Με μότο "Your life's work, wherever you are", το Dropbox είναι μια δωρεάν υπηρεσία που σας επιτρέπει να έχετε όλα τα αρχεία σας, οπουδήποτε. Αυτό σημαίνει ότι κάθε αρχείο μπορείτε να το αποθηκεύσετε στο Dropbox σας και έτσι να αποθηκευτεί αυτόματα σε όλους τους υπολογιστές, τα κινητά σας, ακόμη και στην ιστοσελίδα Dropbox.
Το Dropbox καθιστά εξαιρετικά εύκολο να μοιραστεί με τους άλλους, αν είστε φοιτητής ή επαγγελματίες, γονείς ή παππούδες. Ακόμα κι αν χυθεί κατά λάθος ένα latte στο φορητό σας υπολογιστή, δεν έχει κανέναν φόβο! Μπορείτε να χαλαρώσετε γνωρίζοντας ότι με το Dropbox  κανένα από τα πράγματά σας δε θα χαθεί ποτέ. Ακόμα, η εφαρμογή αυτή είναι πολύ ασφαλής και όπως θα διαβάσετε και στους όρους χρήσης κανένας χρήστης δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση στα αρχεία σας!
 https://www.dropbox.com/tour
Εικόνα

2 σχόλια:

  1. einai k mia application p exoun ta android kai shmeiwneis pote sou erxetai periodos g na mn to ksexnas...tha se enthousiasei :P plaka kanw..alla isxyei deite to !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε για την πληροφορία! Το γνωρίζουμε οτί υπάρχει τέτοια εφαρμογή, αλλά δεν την θεωρήσαμε σημαντική για το άρθρο! Αν έχεις κάποια άλλη ενδιαφέρουσα πολύ θα θέλαμε να μας ενημερώσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή