Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΟΙ ΜΟΥΡΕΣ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ


Κάποιες παρέες δεν λείπουν από κανένα κυλικείο!!! Για σκεφτείτε λίγο… Αποκλείεται να μην σας περνάει κανένας από το μυαλό… Ok θα βοηθήσω λίγο… Για προσπαθήστε να θυμηθείτε ποια παρέα από το δικό σας κυλικείο είναι…:
ΠΑΡΕΑ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ:
Η αλήθεια είναι ότι όταν ήμουν πρώτο έτος δεν το είχα καταλάβει, αλλά οι πρωτοετείς  τελικά βγάζουν μάτι! Είναι μια ενοχλητική παρέα 10-15 ατόμων που κάνουν σαν τρελά!! Φωνάζουν, τσιρίζουν, χτυπιούνται! Γενικά δεν κάθονται ήσυχα!! Προκαλούν αναστάτωση όπου κι αν είναι.. Με κοριτσάκια να σαλιαρίζουν και αγόρια να το παίζουν άντρακλες…  Ok μπορεί να γέρασα…  μπα εσείς  είστε πολύ μικροί!
ΜΠΑΚΟΥΡΟΠΑΡΕΑ:                                                                                                            
 Είναι μια παρέα γύρω στα 6 άτομα! Συνήθως η παρέα αυτή αποτελείται αποκλειστικά από αγόρια! Βέβαια επειδή έχει εξελιχτεί  η εποχή, και επειδή οι νέοι έχουν προβλήματα, αυτή η παρέα αντί να εξαλειφθεί έχει εκσυγχρονιστεί.  Έτσι μπορεί να αποτελείται μόνο από αγόρια, μόνο από κορίτσια και στην πιο σύγχρονη  μορφή της μπορεί να αποτελείται και από τα δύο φύλα.  Το βασικό χαρακτηριστικό που πρέπει να χει κανείς για να γίνει ενεργό μέλος της μπακουροπαρέας είναι το να μην έχει σχέση. Θα τους καταλάβεις σίγουρα! Κάθονται συνήθως κοντά στην πόρτα για να μπορούν να τσεκάρουν όποιο γκομενάκι μπαίνει . Βρίσκουν αφορμή για να την πέσουν σε ότι κινείται και εκπέμπουν μια καφρίλα (είτε είναι αγόρια είτε κορίτσια).
ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΙ:
Αυτούς τους ξέρεις! Έχουν φροντίσει γι αυτό από την πρώτη μέρα που μπήκες στην σχολή! Αυτούς μπορεί να τους πετύχεις να κάθονται μεταξύ τους… Το πιθανότερο όμως είναι να στέκονται όρθιοι είτε να πηγαινοέρχονται γραφειάκια-κυλικείο και αντίστροφα! Όχι δεν είναι υπερκινητικοί! Τους πρωτοετείς τσεκάρουν! Έχουν άγχος τα παιδιά μην τους ξεφύγει κανένας!!
ΨΩΝΑΡΕΣ:
Και αυτή η παρέα έχει εξελιχθεί! Παλιότερα αποτελούταν από τις κλασικές γκόμενες που απορούσες πως κατάφεραν να φτάσουν στην σχολή χωρίς: 1) να τις βιάσουν 2) να σπάσουν κάνα πόδι 3)να τις συλλάβουν επειδή τις πέρασαν για.. πόρνες! Ναι αυτό το είδος παρέας έχει μεταφερθεί και στο ισχυρό φύλο! Είναι οι κλασικοί τύποι που σε κοιτάνε με ένα μοιραίο βλέμμα ξεχειλίζοντας από ωραιοπάθεια και από… πρωτεΐνη!
ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΣ :
Το πιθανότερο είναι και αυτούς να τους ξέρεις μιας και τους ξέρουν όλους. Πως αλλιώς θα κατάφερναν να μάθουν τα πιο hot κουτσομπολιά της σχολής? Αυτή η παρέα χρειάζεται μεγάλη προσοχή μιας και μπορούν να σε εξαπατήσουν! Θα σε κάνουν να πιστέψεις ότι είναι φίλοι σου για να μάθουν τα πάντα για σένα και μετά θα σε διασύρουν σε όλη την σχολή! Αποτελείται κυρίως από γυναίκες παρόλα αυτά αν προσέξετε αγόρια σ αυτήν την παρέα μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι gays !!

Τι  λέτε λοιπόν έχετε προσέξει αυτές τις παρέες στο κυλικείο σας?? Μήπως είναι η δικιά σας παρέα μια από αυτές?

4 σχόλια: