Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΝΥΧΙΑ


 
Έχετε βαρεθεί τα συνηθισμένα χρώματα και σχέδια στα νύχια σας? Θέλετε κάτι ιδιαίτερο που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε? Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε τρία ιδιαίτερα σχέδια που μπορείτε να κάνετε στα νύχια σας, με τα οποία σίγουρα δεν θα περάσετε απαρατήρητες!


Το πρώτο σχέδιο αφορά όσες αγαπούν τα καρτούν, αλλά έχουν και μια ιδιαίτερη αδυναμία στην Hello Κitty. Είχατε φανταστεί ποτέ ότι το γαλλικό σας manicure θα μπορούσε να μετατραπεί σε αυτό το χαριτωμένο γατάκι? Αν θα σας άρεσε η ιδέα η Hello Kitty να διακοσμήσει τα νύχια σας δείτε το παρακάτω βίντεο για να το πετύχετε!

Το δεύτερο σχέδιο αφορά όσες λατρεύουν τα γλυκά! Πως θα σας φαινόταν η ιδέα να κοσμούσαν τα νύχια σας χαριτωμένα cupcakes?  Τα γλυκάκια αυτά έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλή τον τελευταίο καιρό γιατί λοιπόν να μην πάρουν θέση και στο manicure μας? Μάθετε να τα κατασκευάζετε στο παρακάτω βίντεο. 

Το τρίτο σχέδιο είναι κατά τη γνώμη μου το πιο ωραίο αλλά και το πιο δύσκολο για να πραγματοποιηθεί! Η τεχνική λέγεται newspaper nail art. Μετατρέπει αποκόμματα εφημερίδας σε μικρά έργα τέχνης! Για όσες λοιπόν διαθέτουν φαντασία και δημιουργικότητα αξίζει να το προσπαθήσουν! Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε ακριβώς περί τίνος πρόκειται! 

              www.google.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου