Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

10+1 κατηγορίες ανδρών! Γνωριζόμαστε από κάπου???


Η φωτογραφία επιλέχθηκε από την πωρωμένη αρθρογράφο!!


Ω ναι!! Μαζευτήκαμε γυναικοπαρέα και ανοίξαμε τη συζήτηση ΑΝΤΡΕΣ (..πεταμένα λεφτά). Εκεί πάνω λοιπόν αποφασίσαμε ότι τελικά οι άντρες χωρίζονται σε πολύ συγκεκριμένες κατηγορίες!! Ιδού:



Οι Αντικειμενικά Ωραίοι
Τι να πεις για αυτά τα παιδιά?Νομίζω όλοι καταλάβατε!!! Να τα χαίρεται η μανούλα τους. Έχουν, όπως θα έλεγε κανείς, "όλο το πακέτο". Η πλειοψηφία των γυναικών, με μεγάλη γκάμα γούστου θα σου πει ότι ο άντρας αυτής της κατηγορίας είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΆ πολύ ωραίος!

Οι Γοητευτικοί 
Οι άντρες αυτοί δεν είναι ,απαραίτητα, αντικειμενικά ωραίοι. Έχουν όμως μια γοητεία που σε μαγνητίζει! Είναι τα ωραία ζυγωματικά, το θεληματικό πιγούνι, το μαλλί που γκριζάρει ελαφρώς? Δεν ξέρω ποιο είναι το μυστικό τους, ξέρω ότι ρίχνουν πολλές γυναίκες με την γοητεία τους.




Οι Sexy
Μιλάμε για την κατηγορία Σάκης εδώ! Οι άντρες αυτοί είναι "κόλαση". Θες σώμα? Θες ματιά ,που σου κόβει τα πόδια? Βγάζουν μια αντρίλα ρε παιδί μου!! Χαρακτηριστικό τους τα ωραία γεροδεμένα χέρια!!!


Οι φλώροι- ψώνια
Αχ αυτοί οι άντρες!! Γιατί το πάθανε αυτό? Βέβαια σε πολλές γυναίκες αρέσουν, οπότε ότι και να λέω εγώ... Χαρακτηριστικό: η περιποίηση!! Φτιάχνουν μαλλί βάζοντας 10 τόνους ζελέ, νομίζουν ότι είναι ο Justin Bieber (ποιος τους είπε ότι αυτός είναι ελκυστικός δεν ξέρω...). Θα τους δεις σίγουρα την παραλία να απλώνουν (με πάθος) baby oil στο σώμα τους! 



Τα ωραία σώματα

Είναι αυτό που λέμε "και από εμφάνιση... κορμάρα". Εδώ έχουμε και υποκατηγορίες:

1)Τους μποντιμπιλντεράδες (σε απλά ελληνικά!!)
Λιώσιμο στο γυμναστήριο και στα βάρη! Φοράνε μόνιμα αμάνικο (πως να κρύψεις άλλωστε τέτοιο μπράτσο!!). Έχουν profile picture αλλά και  cover photo... τον εαυτό τους να δείχνει τους απίστευτους κοιλιακούς!! 

2)Τους αθλητές
Φοράνε φόρμες. Δεν πίνουν, δεν καπνίζουν. Τις περισσότερες φορές που θα τους πεις να βγείτε έχουν προπόνηση!! Αλλά ακόμα και αν δεχτούν θα αργήσουν κανένα δίωρο γιατί ο προπονητής τους κράτησε παραπάνω, εν όψη "κρίσιμου ματς"!!!


Οι nerd
Έλα όλοι έχουμε ένα "νερντάκι" στην παρέα!!! Οι κλασικοί πρωταγωνιστές του Big Bang theory θα έλεγα! Στον ελεύθερο τους χρόνο κάνουν πειράματα και ασχολούνται με μποζόνια!! Δεν διαβάζουν την τελευταία βδομάδα πριν την εξεταστική, αλλά όλο το χρόνο φυσικά! Και βέβαια θα διαβάσουν όλο το βιβλίο και θα κάνουν και δική τους έρευνα και δεν θα μείνουν μόνο στα κεφάλαια που είναι στην ύλη!! ΠΡΕΠΕΙ να τα ξέρουν όλα! Φυσικά φοράνε γυαλιά, ενώ είναι και πολύ δημοφιλής... όταν δίνεις μάθημα, όλοι θέλουν να κάτσουν δίπλα σε ένα νέρντ (αν και μεταξύ μας η πλειοψηφία τους δεν θα σου πει λέξη!!!)



Οι μεταλάδες
Γνώριμες φυσιογνωμίες, μπλουζάκια με στάμπες συγκροτημάτων, μακρύ μαλλί συνήθως ( και κότσο καμιά φορά) και φυσικά λίγο μουσάκι!



Οι Hipster
Νέα μόδα στους άντρες!!! Φοράνε γυαλί rayban μυωπίας, αν και συνήθως δεν έχουν μυωπία!! Βερμούδες και λίγο τρεντιά το στιλ τους και το παίζουν και σοφιστικέ!! Με φιλοσοφία που θέλει να ξεφύγει από το mainstream αλλά έχει γίνει πια τόσο μα τόσο mainsteam!


Οι τζιβάδες

Χαρακτηριστικό?! Μα φυσικά οι τζίβες!! Τα αγόρια αυτά είναι σε άλλη φάση!!!! Φάση αράγματος θα έλεγα!!

Οι μαμάκηδες
Τον βλέπεις στην παραλία να απλώνει αντηλιακό 50 βαθμούς!! Παίρνει τηλέφωνο τη μαμά ΌΛΗ την ώρα, να την ενημερώσει που είναι και τι έφαγε! Βέβαια συνήθως κυκλοφορούν με σαντουιτσάκι φτιαγμένο από το σπίτι αλλά και ένα μανταρίνι γιατί η μαμά τους έχει πει να τρώνε φρούτα!



Τα καγκούρια
Φουλ πέφτουλες, φουλ αμάνικο, φουλ αρνετ γυαλί!!! Έχουν κάτι ατάκες που σε στέλνουν χιλιόμετρα μακριά!! Οι κακές γλώσσες ισχυρίζονται ότι το iq τους αγγίζει μονοψήφιους αριθμούς!! Σίγουρα πάντως τα ατίθασα αυτά νιάτα (!!!) έχουν αρκετό θάρρος και θράσος!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου