Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ



Τι γίνεται, λοιπόν, όταν φτάσεις σε εκείνη την άτυχη μέρα που εσύ τον θες και εκείνος όχι; Ή μάλλον δεν ξέρεις αν σε θέλει. Μπορεί ναι, μπορεί όχι. Συνήθως, πρόκειται για εκείνη την ομάδα αντρών που πρώτον είναι και ωραίοι και καλά παιδιά, δεύτερον είναι και έξυπνοι και ψαγμένοι, τρίτον είναι και σοβαροί και αστείοι και τέταρτον ξέρεις ότι έχουν βγει από μία μακροχρόνια και σοβαρή σχέση και είναι αυτό που σε σκοτώνει περοσσότερο απ' όλα, γιατί σε κάνει να τους θες κι άλλο! Βέβαια, όταν τα ξανασκέφτεσαι όλα αυτά, είναι και οι λόγοι που σε κάνουν να κομπλάρεις. 



Οπότε μετά αρχίζεις.. να εξετάζεις κάθε του λέξη, κάθε του κίνηση και να βγάζεις συμπεράσματα άλλοτε λογικά, άλλοτε χαζά και άλλοτε ανούσια. Σίγουρα εκείνος δεν κάνει τίποτα επίτηδες.. αγόρι είναι! Μετά συζητάς με τις φίλες σου τον τρόπο που σε κοίταξε και τον τρόπο που σου μίλησε, λες και είναι οι ιδανικές να σου πουν την αλήθεια όταν σε βλέπουν να λιώνεις! Μετά κοιτάς το κινητό σου ανά ένα λεπτό μήπως είναι αυτός, ο οποίος μπορεί να μην έχει καν τον αριθμό σου, αλλά πόσο πολύ θα ήθελες να σου στείλει ένα μήνυμα! Και είναι μία φάση που δεν τελειώνει ποτέ, αν δεν κάνεις κάτι.

Τι είναι αυτό;

Κατά τη δική μου άποψη, πρέπει να φανείς γενναία. Αν δεν μπορείς να μιλήσεις, τότε δειξ' το. Δεν μπορεί κανένας άλλος να σου πει τι σκέφτεται παρά μόνο ο ίδιος. Στους άντρες αρέσει η θυληκότητα, η φυσικότητα, το χιούμορ και η επαφή. Πρέπει να του μιλάς όμορφα, ευγενικά, να είσαι ευχάριστη και όποτε βρίσκεις την ευκαιρία, να τον ακουμπάς. Ο καθένας αντιλαμβάνεται το άγγιγμα αν είναι φιλικό ή ερωτικό και σίγουρα τους αρέσει. Εννοείται πως δεν πρέπει να κυνηγήσεις, να τρέξεις,  να πέσεις στα πατώματα. Δε θα το εκτιμήσει. Θα εκτιμήσει μία κοπέλα που ξέρει να φλερτάρει και να κοιτάει μεσ' τα μάτια. Και από εδώ και στο εξής είναι που μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Ανταποκρίνεται στο γέλιο; Στο χάδι; Στις ματιές; Αν όχι κακώς μεν, αλλά τι να κάνουμε; Δεν πειράζει! Αν ναι, όμως; Σταματάνε τα άπειρα τηλεφωνήματα στη παρέα για το αν σ' αγαπάει ή δε σ΄αγαπάει, σταματάνε να καψουροτράγουδα και αρχίζει η δράση! Χωρίς μεγάλο ενθουσιασμό (μπροστά του!) όλα μπαίνουν στη σειρά τους, γιατί το 'πιασε το νόημα! Και έτσι, ίσως κερδίσεις κάποιον που τον έβλεπες θεό ή ήταν απωθημένο, κτλ.

Τώρα, γιατί να υπάρχουν πάντα αυτοί ο άντρες στη ζωή μας είναι δύσκολο να απαντηθεί. Μάλλον για να την κάνουν πιο δύσκολη, χωρίς να σημαίνει ότι αυτοί είναι οι δύσκολοι. Μια ιδέα είναι.

                                                                                                                                        By E.

1 σχόλιο:

  1. fiaxtite na aresete kai afiste ti filosofia...prwta dimiourgeis epiloges kai meta apofasizeis...xwris epiloges tis prokopis ta logia einai perita

    ΑπάντησηΔιαγραφή