Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Άνθρωπος στο νερό!



Πριν χρόνια εμπνεύστηκα μια περίεργη θεωρία...! Ότι οι άνθρωποι είναι σαν τα είδη του νερού.

Υπάρχουν οι άνθρωποι του ωκεανού.
Αγαπούν τις ανατροπές και τα ταξίδια. Κινούνται συνέχεια και βαριούνται εύκολα,  όμως πάντα καταλήγουν στην άμμο! Έχουν φίλους από όλα τα μέρη του κόσμου. Δεν κοιμούνται ποτέ, ένας ωκεανός μένει πάντα ξάγρυπνος γιατί έχει πολλές υποχρεώσεις!


Υπάρχουν οι άνθρωποι του πελάγους.
Έχουν διαφορετικά βάθη αλλά είναι όλοι τους γαλήνιοι! Μυστήριοι και συνήθως άνθρωποι της οικογένειας. Με λίγους φίλους αλλά καλούς!

Υπάρχουν οι άνθρωποι της λίμνης.
Είναι φιλόδοξοι και εκτιμούν τη δύναμη του ανθρώπου να κατακτά ότι θελήσει...ακόμα και ένα όμορφο τοπίο!!! Άνθρωποι που δεν τους αρέσουν οι μεγαλουπόλεις. Προτιμούν την επαρχεία, την ηρεμία, την ξεγνοιασιά. Παίζουν στις όχθες της λίμνης σαν να είναι ακόμα μικρά παιδιά.

Υπάρχουν οι άνθρωποι του έλους.
Γεμάτοι μυστήριο, έχουν μια "αντισυμβατική" ομορφιά. Δεν είναι αποδεκτοί από όλους. Κάποιοι τους αγαπούν παράφορα και κάποιο απλά δεν τους αντέχουν.

Υπάρχουν οι άνθρωποι της πισίνας.
Ζουν μέσα σε χημικά (συναισθήματα και καταστάσεις) και πάντα "μυρίζουν" περίεργα. Είναι οι άνθρωποι που θα σε παρασύρουν σε "κακές" συνήθειες αλλά και θα σε προτρέψουν να δοκιμάσεις κάτι τελείως καινούργιο και συναρπαστικό.

Υπάρχουν οι άνθρωποι του ποταμού.
Ένας ποταμός δε γυρίζει ποτέ πίσω. Απλά βρίσκει ένα νέο ρυάκι να γεμίζει το συναισθηματικό του κενό, έστω και για λίγο! Αλλά κολακεύονται, ίσως μάλιστα παραπάνω από το κανονικό, όταν κάποιος (από τα μέρη που διέσχισε ο ποταμός) τους λέει ότι του λείπει!!!

Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις?

Εικόνα: google.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου