Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΑΣΚΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ





Το καλοκαίρι πέρασε αλλά άφησε τα σημάδια του στα μαλλιά μας…. ο ήλιος και η θάλασσα τα ταλαιπωρούν, τα αφυδατώνουν και τα κάνουν να φαίνονται θαμπά! Σας προτείνουμε, λοιπόν, τέσσερις μάσκες ικανές να επαναφέρουν στα μαλλιά σας την χαμένη τους λάμψη και ζωντάνια!  

Μάσκα με μπίρα
Συστατικά:
30ml μπύρα
1 αυγό
Εκτέλεση:
Ανακατεύετε την μπύρα με το αυγό και τα απλώνετε σε βρεγμένα μαλλιά. Αφήνετε το μείγμα για 20’ και ξεβγάζετε. Αυτή η μάσκα δυναμώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά.

· Μάσκα με αυγό
Συστατικά:
5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
2 αυγά
Εκτέλεση:
Χτυπήστε σε ένα μίξερ τα υλικά μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα. Εφαρμόστε τη μάσκα σε στεγνά μαλλιά. Τυλίξετε με μια ζεστή πετσέτα. Αφήστε για περίπου 15 λεπτά και ξεπλύνετε καλά με σαμπουάν και χλιαρό νερό.

Μάσκα μελιού
Συστατικά:
1 κουταλιά μέλι
Εκτέλεση:
Ανακατέψτε 1 κουταλιά μέλι σε 4 φλυτζάνια ζεστό νερό. Μετά το λούσιμο, σκουπίστε πολύ καλά τα μαλλιά σας, απλώστε τη μάσκα και  χτενίστε τα. Δε χρειάζεται ξέβγαλμα.


Μάσκα από ελαιόλαδο
Συστατικά:
ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Απλώστε το λάδι σε στεγνά μαλλιά κάνοντας πολύ καλό μασάζ στις άκρες. Τυλίξτε τα μαλλιά σας με μια ζεστή πετσέτα. Αφήστε την 1 με 2 ώρες, ανάλογα από το πόσο ταλαιπωρημένα είναι τα μαλλιά. Ξεβγάλετε με πολύ ζεστό νερό



Εικόνα:www.google.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου