Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ….Ο ΜΗΝΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ





Και ενώ όλοι έχουμε στο νου μας ότι θα πρέπει να κάνουμε την περισυλλογή μας και να θέσουμε νέους στόχους εκεί γύρω στα Χριστούγεννα, έρχεται ο Σεπτέμβρης να μας αλλάξει τα δεδομένα!
Ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας που προσπαθούμε να μπούμε ξανά στην καθημερινή ρουτίνα. Οι διακοπές έχουν μόλις τελειώσει και ένας χειμώνας γεμάτος υποχρεώσεις και νέα ξεκινήματα είναι μπροστά. Στο μυαλό μας λοιπόν χοροπηδούν ένα κάρο σκέψεις που μας δυσκολεύουν να μπούμε σε μια σειρά…

Ένα καλοκαίρι πέρασε και άφησε πίσω του συντρίμμια! Σαν κάποιος άλλος να είχε μπει στο σώμα μας και να παίρνε αποφάσεις για μας  αυτούς τους τρεις μήνες… η απόλυτη τρέλα, της οποίας τις συνέπειες τρέχουμε ακόμα να μαζέψουμε! Καλοκαιρινοί έρωτες, μεθύσια και παραλίες έχουν δυστυχώς ακόμα κυρίαρχη θέση στο μυαλό μας! Από την μία η ξεγνοιασιά του καλοκαιριού και από την άλλη η ρουτίνα που μας καλεί να επιστρέψουμε! Μήπως εκείνος ο καλοκαιρινός έρωτας θα μπορούσε να εξελιχτεί σε μια σχέση? Μήπως ο πρώην που τα χαλάσατε πριν το καλοκαίρι δεν ήταν και τόσο χάλια τελικά? Είναι οι πρώτες σκέψεις του φθινοπώρου μιας και η περίοδος του παιχνιδιού τελείωσε!!

Από την άλλη υποχρεώσεις!!! Εξεταστική και δουλείες μας καλούν να επιστρέψουμε! Παραπονιόμαστε για τα μαθήματα που δεν δώσαμε ή δεν διαβάσαμε καλά μέσα στο χρόνο και πρέπει να τα δίνουμε καλοκαιριάτικα…. Το νησί αποτελεί πλέον μια ανάμνηση… νέες αποφάσεις πρέπει να παρθούν σχετικά με τη νέα εργασιακή περίοδο που ξεκινά!  Μια περίοδο που όσες προοπτικές και να χει για να ναι δημιουργική εμείς μόνο έτσι δεν μπορούμε να την δούμε προς το παρόν.

Αν το σκεφτούμε όμως καλύτερα πραγματικά ο Σεπτέμβρης είναι ο πιο δημιουργικός μήνας του χρόνου. Είναι η ιδανική περίοδος για νέα ξεκινήματα…Τώρα, λοιπόν, είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσεις αυτό που θες ( γυμναστήριο, μαθήματα χορού, ξένες γλώσσες, δίπλωμα οδήγησης) μιας και έχεις έναν ολόκληρο χειμώνα για να το φέρεις εις πέρας! Θέσε λοιπόν τους νέους στόχους και σταμάτα να σκέφτεσαι το νησί! Υπομονή! Θέμα συνήθειας δεν είναι όλα άλλωστε? 

Εικόνα: www.google.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου