Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

How to become series junkie Vol.2



Το καλοκαίρι επιτέλους έφτασε και το Kulikeio σας προτείνει μερικές ακόμα σειρές για να γεμίσετε τις ατελείωτες ώρες που σας περιμένουν!

White Collar: Ακόμα και τα πιο δύσκολα εγκλήματα μπορούν να λυθούν με τη βοήθεια του καλύτερου εγκληματία. Το White Collar είναι η ιστορία ενός παραχαράκτη που για να αποφύγει τη φυλακή δέχεται να συνεργαστεί με το FBI για τη διαλεύκανση εγκλημάτων λευκού κολάρου. Στο πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Matt Bomer, ένας από τους λίγους άντρες που μπορεί να φαίνεται σέξυ με κοστούμι και καπέλο. Έξυπνο, γρήγορο, ιδιαίτερα χιουμοριστικό και με ενδιαφέρουσα πλοκή το White Collar είναι ίσως μια από τις καλύτερες σειρές του καλοκαιριού.

Pretty Little Liars: Όλοι κρύβουν κάτι. Κανείς δεν είναι αθώος. Μια παρέα κοριτσιών επανασυνδέεται στην κηδεία της Άλισον, της καλύτερη φίλης τους, . Ξαφνικά και οι τέσσερεις αρχίζουν να βρίσκουν μηνύματα από κάποιον ανώνυμο «εχθρό» (-Α), ο οποίος της ωθεί στα άκρα με την απειλή πως θα αποκαλύψει τα πιο κρυφά μυστικά τους, μυστικά που πολλές φορές είχαν πει μόνο στην Άλισον.

The Walking Dead: Μια μετα-αποκαλυπτική σειρά που εξιστορεί τις περιπέτεις των επιζώντων μετά την εμφάνιση των ζόμπι. (Για περισσότερες πληφορίες κοιτάξτε εδώ.)

Awkward: Η Τζέννα, μια όχι και τόσο δημοφιλής μαθήτρια, τραβάει άθελά την προσοχή των συμμαθητών της όταν αυτοί παρερμηνεύουν ένα ατύχημά της με απόπειρα αυτοκτονίας. Παράλληλα ένας ανώνυμος «φίλος», της στέλνει μια επιστολή στην οποία επισημαίνει όλα όσα πιστεύει πως η Τζέννα πρέπει να αλλάξει στη ζωή της για να γίνει δημοφιλής.

Veronica Mars: Αν και έχει τελειώσει, η σειρά αυτή είναι μια από τις πιο γνωστές «αστυνομικές» ταινίες της Αμερικής. Η Βερόνικα, η κόρη ενός ντετέκτιβ από το Νέπτουν ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της προσπαθώντας να εξιχνιάσει τη δολοφονίας της κολλητής της.

Greek: Η φοιτητική ζωή μέσα από τα μάτια των Αμερικανών. Περιγράφει τις αντιπαλότητες μεταξύ των αδελφοτήτων του greek system των αμερικάνικων πανεπιστημίων. Η καθημερινότητα των φοιτητών περιστρέφεται γύρω από έρωτες, πάρτυ και αγώνες, ενώ που και που πάνε και σε κανένα μάθημα. Ακραίες καταστάσεις που παρουσιάζονται με χιούμορ αλλά και ρεαλισμό.

United States of Tara: Μια γυναίκα αλλά πολλές προσωπικότητες. Αυτή είναι η ιστορία της σειράς United States of Tara που παρουσιάζει τη ζωή της Τάρα ενώ εκείνη προσπαθεί να βρεί την ισορροπία μεταξύ του άντρα της, των παιδιών της και των τεσσάρων προσωπικοτήτων της.

Διαβάστε εδώ το: How to become series junkie Vol1
Φωτογραφίες: www.google.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου