Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Τι κυκλοφορεί στα κλαμπ...



Τώρα που θα τελειώσει η εξεταστική, τι καλύτερο από το να πετάξουμε τα βιβλία, να βάλουμε τα καλά μας και να βγούμε στα κλαμπ της παραλιακής για να γιορτάσουμε την αρχή των διακοπών μας. Όπως πάντα θα συναντήσουμε τις γνωστές... μορφές που συχνάζουν στα κλαμπ. Μπορούμε να τους χωρίσουμε σε τρεις βασικές κατηγορίες, τους άντρες, τις γυναίκες και φυσικά τα ζευγάρια. Ο καθένας τους τραβάει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τα βλέμματα και την προσοχή μας, γεμίζοντας τις βραδιές μας με, πολλές φορές, γέλιο, κουτσομπολιό, ανυπομονησία αλλά και αγανάκτηση!!

Άντρες
Ο αφηρημένος: Όλοι έχουμε πετύχει αυτόν τον τύπο που απλά κρατάει το ποτό του, κοιτάει το υπερπέραν και ασυναίσθητα κουνάει το κεφάλι του με το ρυθμό της μουσικής. Είναι σαν να μην έχει πάει για κλάμπινγκ!!
Ο ξεβιδωμένος: Ναι! Καλά καταλάβατε εννοούμε αυτόν που από τη στιγμή που θα μπει στο κλαμπ, μέχρι να βγει δεν σταματάει να χορεύει. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι ακολουθεί πάντα το ρυθμό ή ακόμα και το είδος της μουσικής. Απλά χορεύει όλη την ώρα και προκαλεί θαυμασμό για τις αντοχές του αλλά και γέλιο με τις φιγούρες του!
Ο σπάταλος: Είναι το παιδί που βρίσκεται πάντα στην άμεση εμβέλειά του μπαρ. Το πιθανότερο είναι ότι έχει πια γίνει κολλητός του μπάρμαν και όπου να ‘ναι θα φαλιρίσει αφού ξοδεύει όλα του τα λεφτά σε ποτά και σφηνάκια. Τις περισσότερες φορές είναι αυτός που στο τέλος θα μαζεύετε με τα κουταλάκια και θα παρακαλάτε να μην ξεράσει στο αμάξι σας!
Ο πέφτουλας: Κοιτάζει όλες τις κοπέλες σαν να είναι double cheeseburger. Κερνάει, μιλάει ασταμάτητα, κάνει κομπλιμέντα στις κοπέλες γύρω του και όλη την ώρα κοιτάει από εδώ και από εκεί για το επόμενο θύμα. Ακόμα, συχνά θα τον πετύχετε να χαζεύει τις χορεύτριες σαν λιγούρι.
–Ναι κύριε, είναι όμορφες και σέξι οι κοπέλες αλλά σκουπίστε λίγο τα σάλια σας.
Ο «κοιτάω αλλά δεν μιλάω»: Πολλές έχουμε μπει στο τρυπάκι να αναρωτηθούμε για την συμπεριφορά του. Είναι αυτός που κοιτάει όλο το βράδυ προς το μέρος σου αλλά ποτέ δεν παίρνει το θάρρος να σου μιλήσει. Η μόνη εξήγηση που μπορούμε να δώσουμε στο φαινόμενο αυτό είναι πως το παιδί είναι ιδιαίτερα «ανοιχτόμυαλο» (γκούχου-γκούχου... ντροπαλό) και περιμένει να κάνει η κοπέλα την πρώτη κίνηση.
Ο «ουπς πάλι πήρα λάθος ποτό»: Είναι ο μπρουτάλ τύπος που αντί για ουίσκι, βρέθηκε ξαφνικά με ένα κοσμοπόλιταν στο χέρι. Δεν θα παραδεχτεί ποτέ ότι το παραγγέλνει επειδή του αρέσει... Η δικαιολογία του είναι πως για όλα φταίει η σερβιτόρα!!
Ο designated driver: Είναι ο μόνος που δεν πίνει και την βγάζει με ένα κρασάκι στην καλύτερη, γιατί είναι αυτός που έχασε την κλήρωση για το ποιος θα γυρίσει την παρέα σπίτι.

Γυναίκες
Η ξεβιδωμένη: Χορεύει ασταμάτητα, νομίζοντας ότι είναι η επόμενη back up dancer της Beyoncé. Ανεβαίνει σε τραπέζια, στις μπάρες και δεν φαίνεται να νοιάζεται που το φόρεμα της δεν αφήνει τίποτα στην φαντασία.
Η «ξέχασα να βάλω παντελόνι»: Δε χρειάζεται να πούμε πολλά για αυτό τον τύπο γυναίκας. Είναι αυτές που θέλουν να προκαλέσουν με το ντύσιμό τους και πιθανότατα ψάχνουν το επόμενο θύμα τους. Θα παρακαλούσαμε να γίνει ένας έρανος για να μπορέσουν με τα χρήματα αυτά να αγοράσουν λίγο παραπάνω ύφασμα.
Η «έχω πάει για μπύρα»: Έρχεται με το σταράκι της και το τζηνάκι, είναι σε χαλαρή φάση και δεν την ενδιαφέρουν όσα γίνονται γύρω της. Απλά την κουβάλησε εκεί η υπόλοιπη παρέα της!
Η «αλλού πατάω και αλλού βρίσκομαι»: Όχι δεν εννοούμε ότι είναι μεθυσμένη η κοπέλα, απλά δεν μπορεί να περπατήσει με τις καινούριες 12ποντες γόβες τις. Γιατί το φοράς κοπέλα μου το τακούνι αφού δεν μπορείς να το περπατήσεις;
Η ντίρλα: Θυμίζει 16χρονο κοριτσάκι που βγήκε πρώτη φορά να πιει. Κάθε φορά που πάει να πάρει άλλο ποτό την πέφτει λίγο και στο μπάρμαν, αγαπάει όλο τον κόσμο και σε γενικές γραμμές γίνεται ρεζίλι. 
-Με ρέγουλα κορίτσια, δεν μας θέλει πάντα το ποτό!
Η κουτσομπόλα: Παντού υπάρχει. Συχνά θα τη δείτε να ψιθυρίζει στο αυτί της κολλητής της, ενώ περνάτε από μπροστά της. Μην αγχώνεστε, απλά σχολιάζει το ντύσιμο σας!

Ζευγάρια
Τα «μόλις χώρισα»: Υπάρχουν τα ζευγάρια που χωρίζουν αθόρυβα. Οκ όλα μέσα στη ζωή είναι. Υπάρχουν όμως και αυτά που θα κάνουν σκηνή και θα τους ακούσουν όλοι! Αλήθεια τώρα; Πρέπει να μάθει όλο το κλαμπ ότι κοίταγε περίεργα την χορεύτρια;
Τα ασυγκράτητα: Απορούμε όλοι γιατί αποφάσισαν να έρθουν στο κλαμπ. Είναι όλοι την ώρα κρεμασμένοι ο ένας από τον άλλο και «αποσπούν» την προσοχή των γύρω τους, κάνοντας τους να θέλουν να ξεράσουν (και ας μην έχουν πιει) με τις εκδηλώσεις αγάπης. 
-Get a room people.
Τα lost: Τα ζευγάρια που διακριτικά αποσύρονται προς την τουαλέτα γιατί δεν μπορούν να συγκρατήσουν τον έρωτά τους για τις επόμενες 2 ωρίτσες. Δεν είναι ανάγκη να γνωρίζονται από πριν, μπορεί να συναντήθηκαν στο κλαμπ και να αποφάσισαν πως το one night stand είναι μια πολύ καλή ιδέα.
Τα cool: Είναι τα ζευγάρια που βγαίνουν με μεγάλες παρέες και δεν μπορείς φανταστείς ότι έχουν σχέση γιατί ο καθένας συναναστρέφεται μόνο με τους φίλους του.
Τα προοδευτικά: Κάθονται οι δυό τους, κοιτάνε γύρω-γύρω και αξιολογούν όσους περνάνε. Συνήθως απλά προσπαθούν να δείξουν ο ένας στον άλλο πως δεν τους πειράζει να κοιτάνε και αλλού, αλλά μερικές φορές μπορεί να ψάχνουν για ένα τρίτο, οπότε έχετε το νου σας!

Εικόνα: google.gr
                                                                                                             By Ioanna & Dim.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου